mandag 10. januar 2011

Oppsummering 1. termin

I 1. termin av mediefaget i år har vi lært mye nytt! Når jeg tenker på 1. termin er det første jeg tenker på filmen vi lagde og på våres kommunikasjonsstrategi som vi presenterte for rektor.

Vi har lagd en film fra ide til produkt ved å lære hvordan man lager pitch, manus, dreiebok og synopsis. Vi lærte deretter hvordan vi skal kunne bruke dette effektivt under innspillingen av filmen vi lagde. Vi lærte også hvordan vi skal lage ett refleksjonsnotat om selve prosessen å lage en film.

Vi i klassen har også laget en kommunikasjonsstrategi som vi har presentert for rektor og andre i ledelsen på skolen. Alle i klassen var med på å bidra til å lage kommunikasjonsstrategien og etter en finpuss var vi klare til å presentere den for skolens ledelse.

Vi har også sett veldig mye på hvordan de sosiale mediene har forandret måten vi kommuniserer på i de siste årene. Vi har sett på hvordan bruk av Facebook, Twitter etc. har forandret vår måte å kommunisere på. Vi har også sett filmen "The social network" som handler om han som lagde Facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar